De Oorzaak

Als meisje van 5 jaar was het mijn droom om steeds over een breder slootje te kunnen springen. Veel later besefte ik dat deze droom symbolisch is voor mijn leven. Vanuit het verlangen meer van betekenis te willen zijn voor mijzelf en mijn omgeving, ben ik sinds jaren op weg om mijn pad van bewustwording en persoonlijke groei te volgen. Hiervoor ben ik gaan denken in mijn mogelijkheden om datgene te bereiken wat ik wil. Deze bewuste keuze om uit de veiligheid van mijn bestaan toen, hier daadwerkelijk aan te gaan werken, kwam rond mijn 38ste levensjaar.

Na mijn beroepsopleiding, heb ik mij met veel plezier bezig gehouden met de opvoeding van drie dochters. Toch begon ik me steeds vaker af te vragen wat ik verder wilde met mijn leven. Door de cursussen Intuïtieve Ontwikkeling deed ik de eerste stappen op een nieuw pad; een pad dat zo anders was dan ik vanuit een (gereformeerd) gezin en leefomgeving, waar veel onbesproken bleef, gewend was geweest. Veel opleidingen, cursussen en trainingen volgden…

Nog verder willen ontwikkelen, bracht mij bij het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en aansluitend bij de TCC
(Transpersoonlijke Coaching en Counseling). Later volgden de opleidingen Systemisch Coachen en Karakterstructuren. Vrij recent heb ik de NLP trainersopleiding met succes afgerond .