Agenda

 10 november 2018: Workshop ‘met hART & ziel’

Een collage is een beeld dat ontstaat door het bij elkaar voegen van delen uit andere beelden en is een heel ontspannen manier om je creatief te uiten, wat via woorden soms wat moeilijk kan zijn.
De hele dag (een mooi moment voor jezelf) ga je met hART en ziel aan de slag met papier, oude tijdschriften, kranten, leer stalen, lijm, schaar, allerlei frutsels en natuurlijk je handen. Al doende ontstaat er een ‘ver-beelding’ van wat jou bezig houdt.
Je gaat knippen, scheuren, schuiven, nog meer knippen of scheuren, nog meer schuiven om tenslotte alles vast te lijmen wanneer het voor jou helemaal ‘goed’ voelt. Het is weer eens wat anders om met veel plezier je aandacht te richten op beelden, kleuren en vormen en te voelen wat je door ver-beelding kunt uitdrukken. 

Deze workshop is ook heel geschikt voor een eigen groepje (max. 6 personen), met eventueel een gezamenlijk te bepalen thema. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Deze dag van 10.00-16.30 uur kost € 60.00 per persoon.
Dit is inclusief (eventueel) een visualisatie, al het materiaal, koffie/thee, een heerlijke lunch en korte evaluatie/afsluiting met een drankje.

 ______________________________________

 Aan Tafel!

Wat is een ‘Aan Tafel!’ avond?
Heb je behoefte aan (meer) bewustwording en persoonlijke groei, dan is de ‘Aan Tafel! ‘groep iets voor jou. 

In de praktijk blijken de keukentafel gesprekken een mooie gelegenheid om met een aantal vrouwen, in een ontspannen sfeer, van gedachten wisselen over onderwerpen die aanspreken.
De ethische code wordt gerespecteerd! Met max. 7 deelnemers houden we het klein en veilig.

Het is 1 x per maand op woensdagavond.
Kosten: cluster van 4 avonden (najaar) € 53,50/ cluster van 6 avonden  (voorjaar)€ 80,-
Praktijkadres: Schoener 11, 2991 JH Barendrecht

Lijkt je dit wat? Neem dan contact op.

 ______________________________________