Het Gevolg

Na het bewust worden dat we allemaal één zijn en elk mens daarbinnen uniek, met de moeilijkheden én mogelijkheden, ben ik een praktijk voor Psychosociale Therapie en Begeleiding begonnen waarbij de nadruk ligt op bewustwording en duurzame persoonlijke ontwikkeling en groei. Mijn vakgebied is Transpersoonlijke Coaching/Counseling op basis van het NLP.

Soms kan het prettig zijn om met een ander over je problemen en/of doelen te praten. Praten met iemand die onafhankelijk en onbevooroordeeld is. Gewoon om in de eerste plaats alles eens op een rijtje te zetten en één en ander helder te krijgen. Een goed gesprek of meerdere gesprekken kunnen je bewust maken van aspecten die je zelf, door omstandigheden, over het hoofd ziet.

Dit kan zowel over school, werk of privéleven gaan. Het kan zijn dat je al jaren tegen dezelfde problemen aanloopt zonder te weten hoe dat komt of hoe je er weer af komt, of dat het een periode ‘gewoon’ niet zo goed gaat. Dit kan wellicht komen door een scheiding of verlies van gezondheid, familie of vrienden, of je baan. Je kunt moeite hebben om je beperkingen te accepteren en je leven weer in balans te krijgen.

Eenvoud en puurheid zijn mijn manieren van werken. Ik luister met- en vanuit mijn hart, met aandacht en respect voor jou en jouw verhaal. Ik hanteer geen standaard methodes en dit maakt dat ik jou kan coachen en begeleiden op een manier die bij je past. Hierbij werk ik, indien nodig, met interventies vanuit het NLP/ TCC, Systemisch Coachen, Astrologie (jouw horoscoop) en Creatieve Therapie.

Een belangrijk onderdeel binnen mijn coaching is de HartCoherentie methode. Omdat ik deze methode al jaren toepas, heb ik de positieve en helende werking ervan ervaren en geef dit van harte door. Meer informatie hierover vind je bij het hoofdstuk: ‘Wat is’.

luistersneaker