Agenda

 7 april 2018: Workshop ‘met hART & ziel’

Een collage is een beeld dat ontstaat door het bij elkaar voegen van delen uit andere beelden en is een heel ontspannen manier om je creatief te uiten, wat via woorden soms wat moeilijk kan zijn.
De hele dag (een mooi moment voor jezelf) ga je met hART en ziel aan de slag met papier, oude tijdschriften, kranten, leer stalen, lijm, schaar, allerlei frutsels en natuurlijk je handen. Al doende ontstaat er een ‘ver-beelding’ van wat jou bezig houdt.
Je gaat knippen, scheuren, schuiven, nog meer knippen of scheuren, nog meer schuiven om tenslotte alles vast te lijmen wanneer het voor jou helemaal ‘goed’ voelt. Het is weer eens wat anders om met veel plezier je aandacht te richten op beelden, kleuren en vormen en te voelen wat je door ver-beelding kunt uitdrukken. 

Deze workshop is ook heel geschikt voor een eigen groepje (max. 6 personen), met eventueel een gezamenlijk te bepalen thema. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Deze dag van 10.00-16.30 uur kost € 60.00 per persoon.
Dit is inclusief (eventueel) een meditatie, al het materiaal, koffie/thee, een heerlijke lunch en korte evaluatie/afsluiting met een drankje.

 ______________________________________

 Aan Tafel!

Wat is een ‘Aan Tafel!’ avond?
Heb je behoefte aan (meer) bewustwording en persoonlijke groei, dan is de ‘Aan Tafel! ‘groep misschien iets voor jou. 

In de praktijk blijken de keukentafel gesprekken een mooie gelegenheid om met een aantal vrouwen, in een ontspannen sfeer, van gedachten wisselen over onderwerpen die aanspreken.
De ethische code wordt gerespecteerd! Met max. 7 deelnemers houden we het klein en veilig.

Het is 1 x per maand op woensdagavond.
Kosten € 12,50 p.p. per avond
Praktijkadres: Schoener 11, 2991 JH Barendrecht

Lijkt je dit wat? Neem dan contact op.

 ______________________________________

JOB Sessies

J(jongere) O(ontwikkelt B(bewustwording)

Ook al zie je er uit als een gewoon jong mens, diep vanbinnen kan het bij jou heel anders voelen; beleef jij ‘van binnen’ een andere wereld. Je hebt een eigen beeld van hoe de wereld in elkaar steekt, je hebt je eigen kijk op de dingen en lang niet altijd wordt dat door anderen begrepen. Je komt tot de ontdekking dat zij anders voelen, denken en doen dan jij. Dan kun je het gevoel krijgen dat je je anders moet gaan gedragen dan hoe je het zou willen, dat kan een reactie geven van onzekerheid want je wilt er ook graag bij horen; je wilt contact maken. Daarbij is in contact zijn met jezelf helemaal oké. Met jou ga ik aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen zodat het contact met je omgeving ook helemaal oké is. “Ik ben oké, jij bent oké, zij zijn oké”

We doen verschillende oefeningen, met elke keer een ander thema.

J.O.B. sessies